Salarisadministratie

Salarisverwerking is een maandelijks terugkerend, vaak vervelend karwei waar je als ondernemer niet onderuit kunt. Dat kan echter anders! Op een vast moment per maand de wijzigingen doorgeven en enkele dagen later online, wanneer het jou past, de loongegevens bekijken. Met één druk op de knop de loonstroken per mail aan alle medewerkers verzenden. Op hetzelfde moment ook nog snel even iets nakijken in een arbeidscontract, het totaal opgebouwde verlof bekijken, of inzage hebben in het actuele verzuimpercentage. Dat is salarisadministratie anno nu! 
 
Door op proactieve wijze met jou als ondernemer samen te werken, zorgen wij ervoor dat zowel voor jou alsook voor je werknemers het optimale uit de salarisadministratie wordt gehaald. Dat zorgt voor een sterke binding met je personeel en dat komt het resultaat ten goede. Zo wordt salarisverwerking een middel om de continuïteit van je onderneming te ondersteunen, in plaats van die vervelende maandelijkse klus.
 
Wil jij besparen op je administratiekosten en tegelijkertijd meer grip krijgen op je loonkosten? Zet ons dan in voor je salarisadministratie. Onze specialisten verzorgen het verlonen van de salarisstroken van alle CAO’s en dienen ook je belastingaangiften voor je in. Ook kan je bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim, ontslagzaken, CAO-afspraken en werknemersverzekeringen.

Online systeem

Wij werken met een online systeem waarbij je zelf altijd inzage hebt in de actuele stand van zaken. Je kunt online bijvoorbeeld de loonstroken, de toeslagen en de aangiften inzien. We kunnen zelfs een compleet HRM-dossier voor je bijhouden in ons systeem. Maandelijks kunnen je medewerkers zelf hun nieuwe salarisstrook downloaden. Zo hoef je hier zelf niets meer aan te doen.

Tarieven

De kosten voor salarisadministratie worden berekend per loonstrook. Per standaard loonstrook betaal je slechts €15,-. Dit is inclusief alle mutaties, aanmeldingen, pensioenfonds et cetera, met een prijs vanaf €10,- afhankelijk van branche- en aantallenstroken.
 
Je kunt ook kiezen voor de uitgebreide salarisadministratie. Hiervoor rekenen we een prijs op maat. Wij verzorgen:
  • Het opslaan van ID-bewijzen
  • Het opslaan van contracten, beoordelingen, opleidingen, competenties en overige documenten
  • Verzuim- en verlofregistratie
 
 
 
 
We zijn je ook graag van dienst bij het opmaken van een arbeidsovereenkomst. Hiervoor brengen we € 95,- in rekening. In geval van meerwerk variëren de kosten van € 55,- tot € 125,- per uur, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Natuurlijk wordt er bij meerwerk altijd eerst met jou overlegd.
 
Wil jij ook geen omkijken meer hebben naar je salarisadministratie? Laat ons het werk opknappen.
 
 

 

Nu meer weten!