OAMKB Sittard - Geleen als specialist

Als Administratiekantoor hebben wij door de jaren heen zo onze specialismen ontwikkeld. 

Financiële administratie Sittard - Geleen

 
 
 
Als ondernemer is het hebben van een overzichtelijke en up-to-date financiële administratie essentieel. Wij verzorgen je financiële administratie tot in de puntjes voor je. Doen doen we proactief, helemaal digitaal, op afstand en indien wenselijk ook bij jou op kantoor. Wij zorgen dat je 24/7 inzicht in de actuele status van je bedrijf hebt. Optimaal geautomatiseerd en zo ingericht dat je als ondernemer en wij als dienstverlener weinig tijd hiermee kwijt zijn. 

Salarisadministratie Sittard - Geleen

Salarisverwerking is niet bepaald het leukste werk dat je te doen hebt, en dan is het ook nog eens een maandelijks terugkerend karwei. Als ondernemer kom je er echter niet onderuit. Maar het kan ook anders! Met de hulp van Salarisadministratie Sittard - Geleen kun je op een vast moment per maand wijzigingen doorgeven die je enkele dagen later online kunt bekijken. Wij zorgen er graag voor dat je het optimale uit de salarisadministratie haalt en dat het je zo min mogelijk tijd kost.

Software optimalisatie Sittard - Geleen

Om zoveel mogelijk informatie uit je administratie te kunnen halen en je zoveel mogelijk tijd te besparen is het van belang de bestaande systemen zoveel mogelijk te integreren met je administratie. Of het nu gaat om planning of het registreren van gewerkte uren, wij koppelen deze indien wenselijk aan je salarisadministratie. Een verdere koppeling van salarissen met de financiële administratie is voor ons dagelijkse kost. Uren direct verwerken in je facturatie? Het is allemaal mogelijk. Door te kiezen voor de juiste systemen en koppelingen kunnen we je veel - vaak dubbel - werk uit handen nemen!