OAMKB en Juridische zaken

Ook bij juridische zaken staan wij voor je klaar. Hiervoor werkt ons administratiekantoor samen met HBO Juristen. De kracht van deze samenwerking is dat we je zo het totaalpakket aanbieden. Voor al je vragen kun je bij ons terecht, of deze nu te maken hebben met juridische of financiële zaken. 

Juridische hulp van HBO Juristen

HBO Juristen is een innovatief juridisch adviesbureau gericht op ondernemers. Ze maken gebruik van een landelijk netwerk van vakkundige juristen. Al hun juridische adviezen worden bovendien getoetst door een senior jurist. Zo ben je zeker van juist advies waar je op kunt vertrouwen. 
 
HBO Juristen werken, net als ons, graag efficiënt en transparant. Daarom werken ze tegen betaalbare en vooraf afgesproken tarieven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Als je al klant bent bij OAMKB, staat hun juridische helpdesk 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar met kosteloos eerstelijns juridisch advies. Is voor jouw vraag wat meer uitzoekwerk nodig? Dan wordt er in overleg met jou een duidelijke offerte uitgebracht.
 

Betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies

Samen met HBO Juristen staan wij voor betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies. Wil jij hier ook van profiteren? Neem dan contact op met ons administratiekantoor Sittard - Geleen. Wij zijn je graag van dienst.
 
 
 

Nu meer weten!