CIJFERS zijn alleen belangrijk als je ze NU nodig hebt

Waarom Echt goed werken?

Het werk van een online boekhouder is verre weg van saai en wij willen graag laten zien waarom. Een online accountant kan de perfecte sparringpartner zijn op financieel gebied en een waardevolle bijdrage leveren bij het opstellen en onderhouden van jouw financiële verslaglegging. Een bezoek aan een accountantskantoor elders in de buurt is niet meer nodig wanneer je kiest voor een samenwerking met OAMKB.

Wij gaan volgende onderstaande principes te werk:

Tien keer echt goed werken 

Een samenwerking loont

Door te kiezen voor een samenwerking met OAMKB en de boekhouding van je onderneming uit handen te geven bespaar je eenvoudig geld, tijd en moeite. De tijd die je hieraan overhoudt besteed je logischer wijze aan zinvolle zaken en ambities binnen je onderneming. Met de online accountant Twente aan je zijde komt alles in orde.

Een professioneel accountant aan je zijde

De online accountants, boekhouders of financieel adviseurs van OAMKB bieden jou interessante samenwerkingsmogelijkheden. Bekijk samen de volgende zaken:

Probeer het zelf en kom tot een nieuw inzicht, samen met je online adviseur.

Alles voor een vast tarief

Het OAMKB rekent altijd een vaste maandprijs en bevat alles wat je als ondernemer nodig hebt. Er staan jou geen verrassingen te wachten en er worden geen kosten in rekening gebracht waarvan jij niet op de hoogte bent. In de vaste prijs zit de communicatiemogelijkheid met YUKI en het kantoor in Leiden inbegrepen. Natuurlijk is OAMKB altijd bezig om te investeren in tijdwinst en een betere gebruiksvriendelijkheid waar jij als ondernemer van kunt profiteren.

Ben je geïnteresseerd en denk je dat deze werkwijze en service ook voor jouw onderneming geschikt is? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Extra service

Vanzelfsprekend behoort het tot de mogelijkheden dat je iets extra’s nodig hebt waar de online adviseur bij kan helpen. Hetzij een bankgarantie, accountantsverklaring of een arbeidscontract. Wij kunnen dit leveren, tegen een vooraf besproken tarief. Op deze manier blijft de werkwijze altijd transparant en weet je als ondernemer wat je aan kosten kwijt bent. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen.

Kijk wat er gebeurt als we ondernemers
aan het woord laten