Boekhouder

Elke ondernemer is wettelijk verplicht om de administratie bij te houden en deze minimaal zeven jaar te bewaren. Helaas vindt niet iedere ondernemer het even leuk om deze administratie bij te houden en worden er daarom vaak fouten gemaakt door ondernemers die het toch zelf proberen te doen. Dit risico wil je niet lopen, daarom kun je de boekhouding ook door een ander laten doen, die daarvoor opgeleid is. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij ons administratiekantoor in Sittard - Geleen, waar een team van fiscalisten, belastingadviseurs, accountants en boekhouders voor je klaar staat.

Waarom is een boekhouder zo belangrijk?

Een boekhouder voor je onderneming in Sittard - Geleen is belangrijk zodat jij al je administratie goed bijhoudt. Wist je bijvoorbeeld dat het bijhouden van de administratie al begint, nog vóórdat je bedrijf gestart is? Want ook de kosten die je daarvoor gemaakt hebt, mag je onder bepaalde voorwaarden aftrekken.

Wat betekent dit administratiekantoor in Sittard - Geleen voor jou?

OAMKB gaat verder dan de gemiddelde boekhouder in Sittard - Geleen. Vanuit ons kantoor in Sittard - Geleen, of bij jou op locatie, verzorgen wij de gehele administratie. De lijnen bij OAMKB zijn kort, zodat je je boekhouder persoonlijk kent. We verzorgen de aangifte van de omzetbelasting en stellen de jaarafrekening op. Jij kunt je concentreren op je onderneming zonder je druk te hoeven maken over de financiële afronding van het boekjaar. Wij kunnen tegelijkertijd doen waar wij goed in zijn, namelijk je administratie.

Bekijk onze oplossingen om meer te weten te komen over onze diensten. Voor vragen, meer informatie of een offerte kan er altijd contact worden opgenomen.