Bedrijfsadvies


Gecompliceerde vraagstukken

 
Naast je accountant en je hulp bij administratie Sittard - Geleen, zijn wij ook je onafhankelijke bedrijfsadviseur voor gecompliceerde vraagstukken. Je kan bij ons terecht voor:

Accountant Sittard - Geleen voor bedrijfsbegeleiding

 
 
 
 
 
 
Wij bieden je specialistische begeleiding. Voor zowel DGA’s, als voor bedrijven met groeiambities. Zowel langdurige begeleiding op terugkerende basis, als eenmalige adviezen. Wij gaan altijd grondig te werk en kijken naar alle facetten van je onderneming. Hierbij ligt de focus op het vergroten van je winst door het optimaliseren van de markt- en productstrategie. Zo verbeteren we samen de winstgevendheid en de continuïteit van je onderneming.

Bedrijfsadvies van ervaren consultants

Je wilt natuurlijk een betrouwbare consultant die zowel de juiste kennis, als de juiste ervaring heeft. Daarom zijn al onze consultants senior in het bedrijfsleven met allemaal hun eigen achtergrond en specialismen. Zij weten hoe ze complexe situaties moeten aanpakken. Jouw probleem, is voor hen een uitdaging. Onze consultants gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij ze dichtbij jou als ondernemer en jouw bedrijf staan. Een ad hoc aanpak is bij ons niet aan de orde. Wij kiezen voor een systematische aanpak waarbij we aandacht besteden aan de financiële, juridische en fiscale kant. Wij maken een integrale inventarisatie van de risicogebieden voor je en verzorgen de benodigde oplossingsmogelijkheden. Een accountant, belastingadviseur, advocaat of notaris voert deze adviezen vervolgens uit. Zo profiteer je van hogere kwaliteit, tegen lagere kosten. 
 
Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
 

 

Nu meer weten!