Accountant Sittard - Geleen

Ben je op zoek naar een accountant in de regio van Sittard - Geleen Geleen? Dan ben je aan het juiste adres! Een accountant kan je helpen bij de administratie van je onderneming, zodat je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Het kan erg lastig zijn om een betrouwbare accountant in Sittard - Geleen te vinden, daarom kun je de administratieve en boekhoudkundige aspecten van je bedrijf aan Marina overlaten.

Marina van Rossum

Prettig om kennis te maken, mijn naam is Marina van Rossum. Graag neem ik alle administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden van je onderneming van je over. Je kunt me altijd bereiken en daardoor geef ik jou als ondernemer het ondernemersplezier terug! Door mijn unieke werkwijze heb je een helder inzicht in je administratie, zonder dat je daar veel tijd in hoeft te investeren. Deze werkwijze is afkomstig van Online Accountants MKB.

Het voordeel van Online Accountants MKB

Online Accountants MKB is een uniek netwerk van accountants, boekhouders en administrateurs dat continu met elkaar in contact staat. Hierdoor is geen situatie ons te moeilijk en blijven we maximaal gemotiveerd. Je kunt ons erg gemakkelijk bereiken, namelijk via e-mail, skype of gewoon telefonisch. Hierdoor blijft geen vraag onbeantwoord en weet je als ondernemer altijd waar je aan toe bent!

Vrijblijvende afspraak

Als boekhouder en accountant in Sittard - Geleen ben ik je graag van dienst, maar je administratie uit handen geven doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom stel ik voor dat we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen, waarin we de mogelijke samenwerking doorspreken. Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je dit wilt vertalen naar een samenwerking. Wat zeg je ervan, zullen we samen een kopje koffie drinken? Vul hieronder het contactformulier in om direct een afspraak te maken.