Accountant Limburg

Je bedrijfsadministratie en andere financiële administratieve zaken zijn niet altijd even leuk om te doen. Als ondernemer heb je het hartstikke druk en geen tijd om je over de cijfers druk te maken. Wel wil je dat dit gebeurt door iemand die je kunt vertrouwen en die met je meedenkt. Iemand die snel bij jou en je onderneming in de buurt is. Daarom zoek je een accountant in Limburg. En daarom staat OAMKB Sittard - Geleen-Geleen voor je klaar.

Aangenaam... Marina van Rossum, jouw accountant in heel Limburg!

Mijn naam is Marina van Rossum en ik werkt als accountant en financieel adviseur voor MKB-bedrijven verspreid door heel Limburg. Vanuit ons accountantskantoor in Sittard - Geleen, Limburg wordt de Limburgse markt geholpen door mij en de rest van het team. Je raakt dus niet de weg kwijt in een grote organisatie, maar hebt een vaste relatie met mij en met de andere specialisten.

Oplossingen voor je onderneming

Onze oplossingen reiken ver, verder dan bij de meeste accountantskantoren in Limburg. Ik neem niet alleen je bedrijfsadministratie uit handen, maar denk ook met je mee over hoe jij efficiënter kunt werken, kosten kunt besparen en waar er kansen liggen voor je onderneming. Om dit 24/7 voor jou inzichtelijk te kunnen maken, maak ik gebruik van online boekhoudsoftware waarmee jij altijd inzicht hebt in de actuele gegevens. Ook met juridische vragen over je onderneming kun je bij mij terecht, ik heb juridische partners die je vraag direct beantwoorden.

Wil je de online boekhoudsoftware 30 dagen proberen? Of meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.